Dom učenika Beograda

Raspolažemo sa 1.128 kreveta raspoređenih u 5 objekata koji se nalaze na odličnim lokacijama u gradu. Svi naši objekti su u potpunosti renovirani i moderno opremljeni sa 24/7 fizičkim obezbeđenjem. Sobe su dvokrevetne, četvorokrevetne i šestokrevetne sa sopstvenim kupatilom u najvećem broju slučajeva. U našem renoviranom i moderno opremljenom objektu "Karađorđe" u Ulici Radoja Domanovića 27 u blizini centra Beograda, imamo sa dve zvezdice kategorizovane dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe.

Svaki objekat poseduje sopstveni restoran sa mogućnošću ishrane gostiju. Sa kapacitetom smeštaja, opremljenošću, nivoom usluge i izuzetno pristupačnim cenama smo u samom vrhu u Beogradu. Cena noćenja počev od 907,00 din (7,5 eur) i cena punog pansiona počev od 1717,00 (14 eur), je nešto što našu ponudu čini još atraktivnijom.

Stalno poboljšanje kvaliteta svih proizvoda i usluga, i stalno poboljšanje bezbednosti hrane, zaštita zdravlja i zaštita životne sredine, trajno su opredeljenje zaposlenih u Domu učeniksa srednjih škola što u prilog govori dobijeni Međunarodni sertifikat ISO 9001:2008 uključujući HACCP principe za okvir delovanja pružanja usluga smeštaja i ishrane, kao i sertifikat za zaštitu životne sredine ISO 14001.

Svi naši objekti poseduju restorane sa sistemom samoposluživanja, besplatan bežični (WiFi) internet, višenamenske sale sa video setom, video nadzor sa obezbeđenjem. Čista posteljina i peškiri se podrazumevaju o čemu se brine naš servis za čišćenje i održavanje objekata. Pojedini naši objekti poseduju sopstvene sportske terene za mali fudbal i košarku (sa tartan podlogom), savremeno opremljene teretane, parking...

Specijalizovani smo za smeštaj eskurzija, učesnika sportskih i kulturnih manifestacija. Dva naša objekta "Petar Drapšin" u Ulici Kralja Petra 83 i "Karađorđe" u Ulici Radoja Domanovića 27 posebno su namenjena za individualne posete.

Od 2016.godine poslujemo u okviru Booking.com rezervacionog sistema i na osnovu recenzija gostiju ocenjeni smo sa visokom ocenom ( 8,4 ) u pogledu kvaliteta usluga u našim domovima - hostelima.

Kontakt

 • DIREKCIJA DOMA UČENIKA SREDNJIH ŠKOLA BEOGRAD
 • Radoja Domanovića br.27
 • 11000, Beograd
 • +381 (0)11 3348 418

 • Bojan Babić
  menadžer prodaje
 • +381 (0)65 8485 254
 • +381 (0)65 821 521 8 (Viber, WhatsApp)
 • office@domhosteli.com

 • Zorana Zdravković
  menadžer prodaje
 • +381 (0)64 8656 924
 • office@domhosteli.com

Hosteli u Beogradu

hostel aleksa dejovic
Hostel "Aleksa Dejović"
hostel karadjordje
Hostel "Karađorđe"
hostel petar drapsin
Hostel "Petar Drapšin"
hostel stevan colovic
Hostel "Stevan Čolović"
hostel zmaj
Hostel "Zmaj"
® Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez prethodnog odobrenja.
Dizajn i izrada Creative Web